Post by dcomemslowancon on Mar 7, 2022 19:42:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategia hhok
Iskreno, ova igra je stvarno dobra igra u stanju mirovanja. Bez prisilnih dodavanja je veliki plus! Omogućuje vam da gledate dodatke kako biste dobili dodatne stvari, ali ih nećete igrati osim ako to ne želite. Baš je lijepo i uživam! Jedna od nekolicine igara koje ne šalju neželjenu poštu dodaje i vjerna je svojoj reklami! Imam prijedlog tho mislim da bismo trebali imati opciju da popravimo kamene barijere bez obzira da li su to novčići ili dodavanja putem add bot guya. Mislim da bi ovo poboljšalo igru! Osim toga, zabavno je! ☺️
Nije strašna igra, ali nije sjajna. Igrao sam tek kratko i stvarno je neugodno kada dobijete oglas koji nema gumb za zatvaranje. Prisiljava vas da zatvorite aplikaciju i gledate drugu.
Igra je dobra, ali igračima treba dati definiraniji razlog da nastave igrati, razlog za grind.
Volim to
Cijelo vrijeme ćete štititi ukradeno blago, tako da su igrači u osnovi lopovi. DEINSTALIRANO
Ne prisiljavam se da gledam oglase, samo ih dobivam od Monitora koji mi daje stavke i pojačanja. Glatko igranje također.
Loša stopa pada gacha i P2W sustav! Za one koji žele potrošiti pravi novac na ovu igru. PREMISLITE! 200 povlači oko 500 USD za 1 mitsko čudovište!
Vrlo dobra igra!
Dobra igra, ali ima mrlje monotonije kako napredujete.
Morao sam revidirati svoju recenziju..igra je BILA zabavna oko 4 dana..ali nedostatak bilo čega novog čini je dosadnom i monotonom. Barem promijenite izgled karata, ili tako nešto. Bit će deinstalirana.
Bez nametljivih oglasa, iskreno oglašavanje, super zabava. To je SAVRŠENA mobilna igra.
Nema nasumičnih oglasa oglas koji je napravljen za ovo je bio dobar i općenito je dobra igra ako uživate u obrani tornja pomiješanoj s kockanjem
Super je
To je dobra igra, samo što dođem do točke u kojoj odaberem kartu i ne znam da li moja šteta čini nešto... kao da ih ne mogu ubiti, čak i ako radim štetu od 1m-6m.
Sjajne ideje, ali sve je loše izvedeno. 'Kule' napadaju čudovišta na temelju bilo najbližeg neprijatelja ili prvog neprijatelja koji mu uđe u vidokrugu, što znači da se ponekad neprijatelji koji će se spremati doći do prsa bivaju zanemareni, a drugi koji su dalje bivaju napadnuti umjesto toga. Sposobnosti 'tornjeva' također nisu u skladu s onim što mogu redovito raditi. Na primjer, sposobnost 'tornja' medvjeda može omamiti neprijatelje na 3 sekunde, sprječavajući kretanje. Međutim, neprijatelji bivaju zapanjeni izvan dosega.
Molim vas, molim vas, dodajte još razina nakon zajedničke Revenge i više razina nakon 500, počeo sam nedavno i uskoro ću to završiti😢 dodajte još zabave u zabavu🥲
Wish Simulator for Genshin כלים afr
Vratio se nakon dugo vremena da vidim ima li što novo. Nema načina za vraćanje kupnje? Ozbiljno? Zato nikad ne treba trošiti novac na mobilne igrice... Pohlepan kao ****
Ne možete uređivati poziciju čudovišta kako želite. Morate se vratiti na lvl 1 ili 11 da biste ga uredili
Pokušao sam pogledati oglas za summoner kamenje, oglas se nikad nije učitao, a sada neće ni aplikacija.
Doslovno 100 poziva i bez legendarnog, imam 1 zlatnu zelenu slimee rn, jesam li ja taj nesretni brate??? Isprva je bilo zabavno, a sad počinjem misliti da uopće nije zabavno. Legendarni ili viši čudovišni padovi su vrlo niski, Ur "oglas" je rekao da je visok??
Došao sam do ovoga iz dodataka koje sam vidio da su bili prilično smiješni i zapravo uživam u igri. postoje dodaci, ali čini se da su svi neobavezni i daju nagrade. tutorial je trajao oko 2 minute i bio je brz, ali mi je rekao što trebam znati za igru. to nije samo nešto od čega moram otići da bih nastavio, imam neki utjecaj na igru, ali ne moram svu svoju pozornost posvetiti napretku. Volim to!
Ova igra je vrlo dobra igra u stanju mirovanja možda i najbolja, ali u zadnje vrijeme sam imao problema s fps-om, možda optimizirati ovu igru više za low end uređaj
Zabavno je, ali vrlo sporo.
Kako zaraditi uz minimalan trud. ova igra nema NIŠTA, u njoj jedva možete ništa učiniti, ali ovdje možete puno toga platiti.
Preporučio sam ovu igru, vrlo je zabavna i vrlo laka za mljevenje!!! Osim toga daju vam stvari ako gledate reklame preporučujem ovu igru 10/10!!!
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi eib
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali ne volim kada mogu vidjeti radijus svoje trupe prije nego što je postavim
Vrlo loša grafika. Osjeća se jeftino unatoč emocionalnoj reklami.
Jednostavna igra, ali još uvijek izazovna. Dobar izbor umjetnosti i mehanike, odličan izbor u reklami.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Стратегически iool
Summoner's Greed: Idle TD Hero სტრატეგია sqz
Morate pričekati dok se kugla ne popuni da dobijete novo čudovište, presporo se ne može ubrzati. Treba pogledati jako puno videa
Općenito, igra je zabavna, umjetnički stil je lijep i nema nikakvih reklama "na licu" s kojima se morate nositi. Međutim, glavna mana je igra. Nakon nekog vremena postaje jako dosadno i ponavlja se. Iako postoji gumb za brzinu igre, zaključan je iza stvarnog novca što je čudna odluka za TD igru. Većinu vremena nakon početnog postavljanja provodim gledajući samu igru, umjesto da je igram. Ne mogu mu dati bolju recenziju iz tih razloga.
super igra džip gore dobar posao
Puna cijena od 9 USD za nagradu za dvostruke oglase? ova cijena može ukloniti oglase. Uzmite 10 od oglasa i uzmite 3 žetona događaja za svaki ubijeni neprijatelj čudovišta događaja, ali trebate 1k da biste pozvali 1 posebno čudovište. Potrošiti novac da biste ubrzali igru? to je bila uobičajena sposobnost za TD igre. Popravljeno prvih pet poziva sa zelenom kuglom (Slimey, Mocha, Teddy, Grimey i Mighty). Neprijatelj može učiniti, +ubrzati +nultu štetu +zapovjediti jednim udarcem -zamrznuti vas -omamiti -usporiti i to se može dogoditi u isto vrijeme. Odsutan na dan za mljevenje zlata.
Morate platiti za 2x brzinu je velika ne-ne to je normalna TD funkcija što je sljedeće platiti za gumb za pauzu?
da
Tražio sam igre Tower Defense i naišao na ovu igru. Likovni stil je jako sladak, i zato sam mu dao dvije zvjezdice, ali ovo mi nije bila dobra igra. Htio sam proći kroz razine, svaki put gradeći Towers, ali to je igra Survival na valovima. Također ne dobivate novčiće pobijedivši neprijatelje ili razine. Dobivate samo jedan novčić po neprijatelju. Dobivate novčiće odlaskom na AFK. Dakle, neigranjem igre.
bas je jako dobra igrica preporucujem je svims
Vjerojatno jedna od najgorih igara koje sam ikad igrao. Postavite svoje tornjeve, a zatim ne radite ništa osim gledajte oglase da biste stekli prednosti. Napredak traje zauvijek. Pokrenite jednu kartu i nakon 1 razine 5 kule se samo brišu. Zašto se uopće truditi isprobati razinu 2? Pokrenite drugu kartu, neprijatelji su nepobjedivi. Da, super je zabavno.. ne
Nevjerojatna igra, u nju se stvarno uložilo truda (za razliku od većine igara u trgovini aplikacijama.) A ni za pobjedu se ne isplati! Lako osvajate bez kupnje niti jednog artikla.
♥️
Nadam se da ćemo vidjeti kako se igra poboljšava
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategické kovf
Nema glavnog izbornika, trebate glavni izbornik, neugodno je samo početi čim se prijavite, kao što je zašto niste napravili glavni izbornik, tako je glup
To je užasna nevolja ako niste spremni potrošiti hrpu novca. Dvostruki bonus za gledanje oglasa stalno se prisluškuje tako da ne moraju nagrađivati, a raznolikost je nulte razine.
Odlične reklame, loša igra. Bila je to samo pojednostavljena igra obrane tornja s naizgled nasumičnim tornjevima. Ne postoji tona strategije. Ipak, ova vrsta igre mi je uzaludna. Ja sam vrsta kretena koji će biti otvoren za neuspjeh u igri kao što je šah tijekom desetljeća kako bih se natjerao da se poboljšam. Ova igra nije to.
Super samo da bi event ministri dolazili malo više